`Dianetics' na 57 jaar nog steeds een bestseller


AMSTERDAM, 20070518 -- Op zaterdag 19 mei 2007 wordt de 57e verjaardag van het boek `Dianetics' gevierd. Deze bestseller van L. Ron Hubbard is inmiddels verkrijgbaar in 53 talen en kent wereldwijd een verkoop die uitstijgt boven de 21 miljoen exemplaren.

Het Dianetics fenomeen begon in mei 1950, toen dit revolutionaire werk over het menselijk verstand, de problemen hiermee en oplossingen daarvoor, voor het eerst in de boekwinkel verscheen.

Het boek schoot de New York Times bestseller lijst op en verscheen sindsdien op tientallen bestseller lijsten. De enorme populariteit is te danken aan de werkbare methodes die het boek verschaft, waardoor mensen grip kunnen krijgen op hun angsten, negatieve emoties en momenten dat ze van streek zijn, waardoor hun leven uiteraard negatief beïnvloed wordt.

Alhoewel het jaar 2007 drastisch anders is dan 1950, is de nood voor de Dianetics methode niet veranderd. In plaats van de "koude oorlog", hebben we nu te maken met het gevaar en de onzekerheid van de "oorlog van het terrorisme" en onmenselijkheid, tot uiting gebracht in racisme, haat en geweld. Op persoonlijk niveau lijkt er een kleine verbetering te zijn wat betreft de zorgen over dagelijkse beslommeringen, stress van het werk en economische zekerheid. De emotionele ups en downs daarentegen, die veel mensen ervaren door problemen met familie en relaties, is erger geworden.

Met Dianetics kunnen emotionele pijn en angst vervangen worden door opluchting en blijdschap, en kunnen zorgen en zaken waardoor je van streek raakt verleden tijd worden.

Iemand die Dianetics methode recentelijk heeft gebruikt zei: "Ik had een probleem met een ex-vriendin... We gingen uit elkaar en ik probeerde haar te vergeten. Dianetics heeft me geholpen om die spanning en al het hartzeer te verlichten."

Iemand anders vertelde hoe hij die gevoelens, die hem stopten in het leven, te boven kwam: "Ik was heel vaak overstuur. Sommige mensen zouden het depressief noemen. Ik maakte me veel zorgen, en dat soort dingen. Dat is veranderd. Ik ben een veel blijer persoon geworden. Na Dianetics counseling kwam ik erachter dat ik mijn aandacht daar niet meer op had, en kon ik de dingen gaan doen in mijn leven die ik wilde."

Nog iemand anders legde uit hoe zijn hele houding ten aanzien van het leven was verbeterd: "Ik kan naar buiten gaan en wanneer het een geweldige dag is, dan kan ik het voelen. Ik bedoel dat ik het echt kan voelen, net zoals toen ikj nog kind was. Zo van, dit is een geweldige dag en dan geniet ik van de zon en van de andere dingen die er al die dertig jaren waren, maar die ik niet zag."

Talloze anderen hebben dezelfde soort verbeteringen ervaren.

Zoals Hubbard al schreef in de introductie van zijn boek: "Dianetics is een avontuur. Het is een observatieonderzoek van `terra incognita', het menselijk verstand, het uitgestrekte en tot nog toe onbekende rijk dat zich 1 cm achter ons voorhoofd bevindt. Sommige van de ontdekkingen zullen je mogelijk verbazen."

Bel voor meer informatie 020-6208120 of bezoek www.dianetics.nl





Ingezonden persbericht