Radio 8FM laat medewerker door portiers op straat zetten


EINDHOVEN, 20070612 -- Radio 8FM laat medewerker door beveiligers op straat zetten! Ja u leest het goed, het grootse commerciële radiostation van Brabant bekend van Brabants beste muziekmix laat een accountmanager die terugkomt van een afspraak met een potentiële adverteerder zonder reden op straat zetten door ingehuurde beveiligers (portiers).

Bij aankomst op kantoor op dinsdag 5 juni j.l. werd de medewerker verzocht al zijn zaken in te leveren en zijn kantoor te verlaten omdat besloten was dat de arbeidsovereenkomst (die loopt tot 1 augustus) niet verlengd zou worden.

Toen de medewerker vertelde dat hij nog een contract had tot eerder genoemde datum en derhalve zijn werk zou hervatten tot hij middels een aangetekend schrijven officieel op non actief zou zijn gesteld, werd hij na onvrijwillige afgifte van alle zaken die hij nodig had om te werken onder dwang uit het pand verwijderd.

De medewerker voelde zich zo bedreigd dat hij de politie Eindhoven heeft ingeschakeld. Echter tot op de dag van vandaag (12 juli), heeft Radoi 8 FM de medewerker nog niet officieel op non-actief gezet en tast hij voor de redenen volledig in het duister. Ook wordt niet gereageerd op mail of brieven van de medewerker, die hier overigens niet alleen in stond. Twee andere collega's zijn het zelfde lot beschoren.





J. Lambregts