AET Certified Solution Center in Duitsland geopend


ARNHEM, 20080626 -- Ervaar nu A.E.T. Europe B.V. (AET) producten en technologie in het nieuwe AET Certified Solution Center op het terrein van onze partner Idpendant in Duitsland, bij München.

Het AET Certified Solution Center toont de nieuwste technologische oplossingen en belicht de voordelen van de interactie tussen SafeSign IC / BlueX en de belangrijkste IT beveiligingsapplicaties en hardware componenten.

U kunt zien hoe smartcards en USB tokens eenvoudig te beheren multifunctionele alleskunners worden. BlueX bevat alle functies die nodig zijn om smart cards en digitale certificaten uit te geven en te beheren. Een volledige integratie met arbeidstijdregistratie en fysieke toegangssystemen wordt getoond in het AET Certified Solution Center; Deze innovatieve en flexibele managementoplossing verenigt de verschillende werelden van logische en fysieke toegang, waarmee een solide vertrouwensbasis wordt gelegd voor electronische bedrijfsprocessen.

Ook wordt getoond hoe organisaties alle digitale identiteiten centraal kunnen beheren gedurende de volledige lifecycle, inclusief aanmaken, bijwerken, gebruik en intrekking. En er is meer: Het systeem controleert alle kaartgerelateerde processen, waaronder uitgifte en personalisatie, en alle gebruiks-gerelateerde functies zoals blokkering en deblokkering, also ok de uitgifte van bezoekers- of tijdelijke passen. De BlueX oplossing kan naar wens aangepast worden aan uw organisatie.

Bovendien toont het AET Certified Solution Center de interactie tussen SafeSign IC en verschillende IT beveiligingsapplicaties op basis van smartcards of USB tokens om een idee te geven van de flexibiliteit van SafeSign IC.

SafeSign wordt getoond in de volgende scenario's:
* Windows XP en Vista Logon
* Checkpoint VPN
* Harddisk encryptie van Secude en Winmagic
* Sign on voor SAP met Secude
* Single Sign on met Imprivata
* MAC OS X Logon, Key Chain, webauthenticatie gebaseerd op PKCS#11

Het AET Certified Solution Center wordt continu uitgebreid; vanaf begin juli kunt u ook SafeSign IC op een Igel Thin client met Windows Terminal server zien, als ook SafeSign IC in een Citrix omgeving.

Een bezoek aan ons AET Certified Solution Center is zeker de moeite waard, u bent van harte welkom. Indien u ons wenst te bezoeken kunt u contact met ons opnemen via solutioncenter@idpendant.com.

Over AET
De Nederlandse onderneming A.E.T. Europe B.V. (AET), gevestigd in Arnhem en opgericht in 1998, richt zich op IT security. AET biedt haar klanten ingenieuze oplossingen gebaseerd op wereldwijd geaccepteerde standaarden voor e-commerce en informatiebeveiliging.

AET is zeer succesvol met de ontwikkeling van middleware voor smart cards en USB tokens met haar SafeSign Identity Client. Een andere bestseller van AET is BlueX Digital ID Management. Dit bekende en zeer flexibele systeem ondersteunt de vereenvoudiging en automatisering van individuele stappen in het digitale ID management proces.

Voor meer informatie ga naar www.aeteurope.com.





A.E.T. Europe B.V.