Standmakelaar.com introduceert Expo-Planning


Tijdgestuurd voorbereiden van beursdeelname

ARNHEM, 20090609 -- Exposantenplatform Standmakelaar.com, introduceert tijdens de vakbeurs Suppliers to Exhibitions het concept Expo-Planning. Een nieuw initiatief waarmee exposanten op (vak)beurzen hun deelname op tijd en nauwgezet kunnen voorbereiden.

Samenwerking
Expo-Planning is tot stand gekomen door samenwerking tussen exposantenplatform Standmakelaar.com en Expo-Id, een competentiecentrum voor marketing en communicatie in functie van beursdeelnames. Voor het gebruik van Expo-Planning is tevens samenwerking met beursorganisatoren van groot belang. Zij verstrekken Expo-Planning aan hun exposanten als extra dienstverlening.

Pure meerwaarde
Ruud van Uden, eigenaar van Standmakelaar.com en initiatiefnemer van Expo-Planning, vertelt hoe hij tot dit initiatief kwam. "Bij contacten met exposanten bespeuren we de afgelopen tijd twijfel. Twijfel of ze wel aan een beurs gaan meedoen. De redenen zijn legio en er zal ook best over nagedacht zijn. Toch wordt snel een aantal belangrijke beweegredenen om wel te exposeren over het hoofd gezien. Middels Expo-Planning geven wij de beursorganisatoren een extra handvat om hun exposanten te overtuigen en hen vervolgens te ondersteunen bij de voorbereiding van hun beursdeelname. Daarnaast zal Expo-Planning een beter voorbereide exposant opleveren en dat verhoogt te kwaliteit van een beurs. Pure meerwaarde, dus!" aldus van Uden

Hoe werkt Expo-Planning?
In de bevestigingsbrief aan hun exposanten nemen beursorganisatoren een link op. Deze link verwijst naar een persoonlijke pagina van die betreffende organisator. Op de pagina zijn behalve hun logo ook aanvullende bedrijfsinfo en een overzicht van hun overige (vak)beurzen opgenomen.
Na een bezoek aan deze pagina ontvangt de exposant een link op het opgegeven E-mailadres. Hiermee heeft hij toegang tot het kennisgedeelte van dit concept, waar men navigeert middels een handige tijdbalk. Vanaf 9 maanden voor de beurs elke week nuttige `to-do'-informatie en handige tips, aangevuld met pakkende afbeeldingen.

Website: www.standmakelaar.com/voor-organisatoren.htm