Johan Vlemmix presenteert "Noordelijke artiesten tegen kanker"


Sigrid leeft voort via Sigrid's concert

EMMEN, 20090617 -- Zaterdag 20 juni vindt er in het theater de Noorderbak (20.00) te Roswinkel een bijzonder theaterconcert plaats voor stichting Under the Ivy. Under the Ivy is ontstaan uit het verdriet om de aan kanker overleden dochter, Sigrid die vorig jaar op 20 juni op 27 jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van kanker.

Artiesten uit de drie Noordelijke provincies werken allemaal belangeloos mee. Het concert bestaat uit Sigrid's lievelingsnummers. "Wij willen haar herdenken, maar ook hoop geven op een betere toekomst voor kankerpatiƫnten. We hebben stichting Under the Ivy opgericht uit ons verdriet, maar toch met hulp van vrienden de kracht gevonden ons verdriet om te vormen tot hoop".

Sigrid was er altijd voor iedereen, en zelfs nu ze er niet meer is, heeft ze ons aan het werk gezet om hier mee door te gaan. Bluesman Harry Muskee heeft zijn intentie uitgesproken voor het concert, hij kan helaas niet fysiek aanwezig zijn. Harry heeft ook veel vrienden verloren aan kanker, en ondersteunt dan dit concert van harte.

Johan Vlemmix tekent voor de presentatie, Johan bekend als notoire lolbroek, heeft echter ook een andere kant; een gevoelig en warm mens die klaar staat om zijn handen uit de mouwen te steken voor de minder bedeelden en zieken.





Stichting Under the Ivy