Nieuw Nederland toch in Doetinchemse gemeenteraadsverkiezingen


Ondanks missen van deadline

DOETINCHEM, 20091230 -- Nieuw Nederland doet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Doetinchem op 3 maart 2010. Tenminste als het allemaal meezit. Andre Vredegoor, lijsttrekker van de partij: "Na de vele tegenslagen die we gehad hebben zoals het niet halen van de deadline van registratie op 7 december, zijn we er toch in geslaagd. Hiervoor bied de kieswet meerdere mogelijkheden om toch deel te nemen. Er moeten nu alleen nog een aantal officiële formaliteiten geregeld worden, zoals het inleveren van de kandidatenlijst en 20 ondersteuningsverklaringen die tussen 12 en 19 januari op het gemeentehuis moeten worden ondertekend".

De partij heeft ideeën voor Doetinchem Noord, waardoor de Haareweg veiliger word. Dit is ook meteen een van de belangrijkste speerpunten van de partij.

Daarnaast heeft het o.a. plannen voor werkgelegenheidsprojecten voor de gemeente Doetinchem, aldus lijsttrekker Vredegoor, die al eerder in het nieuws kwam met zijn burgerinitiatief "bijenvolken". Verder is Vredegoor net als vele Doetinchemmers van mening dat er in Doetinchem toe is aan nieuwe ideeën.

Nieuw Nederland afd. Doetinchem