Jaarlijks onderzoek FAP-locaties Apeldoorn en Leeuwarden (onderwijsgroep Noord-Oost) (2007)

De Inspectie heeft onderzoek gedaan naar de kwaliteit van het onderwijs bij de onderwijsgroep Noord-Oost van de Politieacademie. De Inspectie heeft zowel verbeteringen als knelpunten geconstateerd.

De Inspectie OOV voerde in 2007 een jaarlijks onderzoek uit naar de kwaliteit van het onderwijs bij de onderwijsgroep Noord-Oost van de Politieacademie. Het jaarlijkse onderzoek maakt deel uit van de taak die in de Wet op het LSOP en het politieonderwijs aan de Inspectie is toebedeeld. De bevindingen zijn gerapporteerd in een brief aan het College van Bestuur. In de brief doet de Inspectie uitspraken over de ontwikkelingen bij de locaties Leeuwarden en Apeldoorn sinds het jaarlijks onderzoek 2006 en over de te nemen verbeteracties.

De Inspectie heeft zowel verbeteringen als knelpunten geconstateerd. Op basis van de knelpunten doet zij aanbevelingen aan de Politieacademie en de desbetreffende korpsen.

U kunt de brief aan het College van Bestuur van de Politieacademie met de daarbij horende bijlagen in PDF-formaat downloaden.