Wob-verzoek inzake de openbaarmaking ongeval aaDenemarkenweg te Vlissingen.

Wob-verzoek inzake de openbaarmaking van het ongeval d.d. 5 juli 2018 op de vestiging aan de Denemarkenweg te Vlissingen. Er wordt verzocht om de verklaringen van medewerkers van Paree B.V., zoals deze door de Inspectie SZW (na onderzoek) zijn opgenomen en vastgelegd

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft op 25 september 2018 een besluit genomen over een verzoek in het kader van de Wet openbaarheid van bestuur. Het verzoek heeft betrekking op de openbaarmaking van Wob-verzoek inzake de openbaarmaking van het ongeval d.d. 5 juli 2018 op de vestiging aan de Denemarkenweg te Vlissingen. Er wordt verzocht om de verklaringen van medewerkers van Paree B.V., zoals deze door de Inspectie SZW (na onderzoek) zijn opgenomen en vastgelegd. Bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is één document aangetroffen.
NB: De verklaring in dit document is niet door de belanghebbende ondertekend. Er is een latere door belanghebbende ondertekende verklaring van 3 september 2018. Dit laatste document valt buiten de reikwijdte van dit Wob-verzoek.